Betingelser og vilkår

Betaling med kort


Du kan betale med Visa eller MasterCard i nettbutikken. Ved bestilling med kort angis kortnummer, kortets utløpsdato samt CVC-kode (tresifret tall i signaturfeltet på baksiden av kortet).


Vi samarbeider med en autorisert betalingsformidler PayPal som kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp direkte mot din bank. Kredittkortopplysningene behandles etter den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS.


Kortet blir ikke belastet før varene er klare til sending. Dersom varen er midlertidig utsolgt vil du bli kontaktet og eventuelt ny leveringsdato avtalt.


Frakt og levering


Fraktkostnader er kr. 95.


Fraktkostnader på enkle småvarer er kr. 55.


Det vil alltid lønne seg å bestille flere ting på en gang, eller å gå sammen med noen om å bestille. Handler du for mer enn kr 1500,- spanderer vi frakten!


For utenlandssendinger og post til Svalbard benyttes Postens takster etter vekt. Norsk moms trekkes da fra handlebeløpet.


Leveringstid er normalt 2-3 virkedager etter bestilling. Vi gjør vår beste til å sende din bestilling så fort som mulig og da helst dagen etter at du har bestilt (på virkedager). Når vi har mottatt din bestilling sender vi deg en bekreftelse om dette til din epostadresse. I hektiske perioder må du dessverre beregne et par dagers forsinkelse.


Bytte og retur


I henhold til angrerettloven har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du mottok varene. Dersom du vil benytte deg av angreretten, må du gi oss beskjed så snart som mulig og senest innen den dagen fristen går ut.


Hvis produktet du har bestilt skal returneres, enten for å få pengene igjen, eller for å bytte str./farge/modell, er det viktig at emballasjen er hel. Send gjerne varen i originalforpakning godt emballert. Du må selv bære kostnadene ved returen og du har ansvaret for at varene blir returnert med forsvarlig innpakning og emballasje. Fyll ut og send den vedlagte returkvitteringen sammen med kopi av kvittering for varen du har mottatt.


Transportgaranti


Alle pakker vi ekspederer er forsikret av oss. Oppdager du en skade på pakken før du åpner den, må du melde fra på utleveringsstedet. Ved bytte/retur er det du som står ansvarlig for transportrisikoen.


Uavhentede pakker


The Dancing Point forbeholder seg retten til å fakturere deg for kr. 150,- dersom du ikke henter pakken din. Det koster oss mye i ordremottak, databehandling, ekspedering og pakking, emballasje, frakt, avgifter, frakt igjen, returmottak og lagerarbeid.


Vi håper du får en hyggelig handleopplevelse her hos oss!